Με τους
διαδικτυακούς μας αρχιτέκτονες
εάν θέλετε, μπορείτε να σχεδιάσετε απευθείας από το σπίτι σας!

Καλώς ήρθατε! Η Scavolini προσπαθεί πάντα να είναι δίπλα σας γι αυτό και σήμερα σε συνεργασία με τους μεταπωλητές μας, μπορείτε να σχεδιάσετε τις συνθέσεις των επίπλων σας απο την άνεση του σπιτιού σας, χάρη στις δωρεάν online υπηρεσίες σχεδιασμού και συμβουλών που προσφέρουμε.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας υποδείξουμε το πλησιέστερο σημείο πώλησης!
  • ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Τα δεδομένα σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία για σκοπούς, συνδεδεμένους ή καθοριστικούς, με το αίτημά σας να έχετε ένα ή περισσότερα ονόματα των μεταπωλητών μας.
  • ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Σας ενημερώνουμε ότι τα δεδομένα σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου. 32 του γενικού κανονισμού για την προστασία δεδομένων ΕΕ 2016/679. Η επεξεργασία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά σε ηλεκτρονική λειτουργία.
  • NΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: σας ενημερώνουμε ότι η παροχή των ζητούμενων δεδομένων είναι απαραίτητη για την επιδίωξη των σκοπών που δηλώνονται εδώ.
  • ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Δεν θα διαδοθούν δεδομένα σχετικά με την επεξεργασία.
  • ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ: Όλα τα προσωπικά δεδομένα θα διατηρηθούν μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς που δηλώνονται εδώ.